Un șofer din Pitești a câștigat 7 milioane de euro la Loto

0

 Loteria Română a anunțat că astăzi, că a fost ridicat câștigul la extragerea din 25 februarie, atunci când potul cel mare a fost de 7, 3 milioane de euro. Câștigătorul este un piteștean care lucrează ca șofer. A plătit 24,5 lei pe biletul norocos, cumpărat de la o agenție din cartierul Trivale. M.S.  

 1, 10, 14 26, 39 și 48 sunt numerele norocoase care i-au adus unui piteștean premiul cel mare la Loto 6/49. Acesta a fost ieri să își ridice premiul. A vrut să rămână anonim, cerând Loteriri Române să nu i se divulge identitatea.  ”În cursul zilei de astpzi, 5 martie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I, în valoare de 36.450.832,24 de lei (peste 7,32 milioane de euro), obținut la tragerea Loto 6/49 din data de 25.02.2024.

Câstigătorul este din Pitești, are peste 45 de ani, își prețuiește foarte mult familia și este de meserie șofer. Consideră că în cazul dumnealui perseverența este cheia succesului.Ne-a declarat că joacă constant la Loto 6/49 de peste 25 de ani, întotdeauna aceleași trei variante. A aflat că este marele cîstigător a doua zi, când a verificat biletul și a subliniat că va juca în continuare ca și până acum, cu aceeași încredere.

Căstigătorul nu a dorit să-și faca publică identitatea” a tranmsi Loteria Română. “Jucati cu încredere că norocul nu se știe de unde vă poate aduce fericirea de a câștiga” –   este mesajul pe care piteșeanul l-a transmis tuturor jucătorilor la loto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.