Elev șantajist prins când primea 400 de euro!

0
0

Fapte deosebit de grave ale unui elev din comuna Mălureni, au ieșit la iveală după ce fosta lui iubită a făcut plângere sesizând polițiștii. Fata, în vârstă de 15 ani, a reclamat că băiatul o șantaja. A fost obligată să-i dea sume mari , în lei și euro, ca să nu distribuie fotografii indecente cu ea. În ciuda faptului că a primit banii, până la urmă țantajistul tot a făcut-o! Polițiștii au organizat un flagrant în timpul căruia băiatul, în vârstă de 16 ani, elev în clasa a VIII-a, primise 400 de euro. Cercetările au scos la iveală și alte fărădelegi comise de minor. Adolescentul a fost reținut și marți, 5 martie, a fost pezentat Judecătoriei Pitești cu propunerea de arestare preventivă. Foto descriptiv

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au întocmit un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de șantaj (trei infracțiuni), lovirea sau alte violențe și violarea vieții private, și l-au reținut pe P.I.R. un minor de 16 ani, din Mălureni. În timpul cercetărilor s-a stabilit că adolescentul a avut o relație cu o fată, în vârstă de 15 ani, elevă la o școală gimnazială din comuna Mălureni, unde învață și el. În acel timp, băiatul a fotografiat-o în ipostaze indecente și chiar a făcut o înregistrare video cu conotație sexuală, fără ca adolescenta să știe că toate vor fi folosite împotriva ei. Când prietenia s-a destrămat P.I.R. i-a trădat încrederea și a început să o șantjeze. Să nu credeți că minorul a avut pretenții mici. Nu! În repetate rânduri, în perioada noiembrie 2023 până în prezent, a amenințat-o pe fată că va distribui fotografiile compromițătoare dacă nu-i va da sume mari de bani. Tăcerea lui s-a dovedit foarte scumpă! Astfel el a primit de la minoră 1000 de euro, 1500 de lei și o bijuterie din aur. Chiar dacă fata a cedat presiunilor lui și a plătit cât I s-a cerut, P.I.R nu s-a ținut de promisiune și a distrubuit o fotografie, în care ea apărea în ipostaze deochate, pe un grup de WhatsApp al elevilor. Acesta este unul din motivele care au determinat-o pe elevă să depună plângere.

Este cercetat și într-un dosar de agresiune sexuală

Pe data de  26 februarie,  polițiștii BIC au organizat un flagrant delict. P.I.R. a fost prins la scurt timp după ce rise 400 de euro de la fosta iubită. Teribilistul adolescent nu știa că banii erau marcați cu cerneală simpatică și pe bancote scria ”șantaj”. Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că în cursul lunii februarie, minorul a bătut-o pe fată și pe un coleg de clasă al acesteia, în timp ce se aflau la școala unde aceștia învață. Astfel lista de acuzații s-a tot lungit împotriva lui, motiv pentru care luni, după administrarea probatoriului, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Marți, 5 martie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar procurorul a dispus prezentarea adolescentului în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. Oamenii legii au stabilit că P.I.R. nu se află la primul incident cu legea. El este cercetat și într-un dosar de agresiune sexuală. Marți, după ce au analizat probele din dosar și l-au audiat pe minor, magistrații Judecătoriei Pitești au admis cererea procurorilor. ”…admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în dosarul de urmărire penală (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului P.I.R., pentru o perioadă de 30 de zile cu începere de la data de 05.03.2024, mandatul fiind valabil până la data de 03.04.2024, inclusiv”, se precizează în sentința Judecătoriei Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.