Florin Maxim: ”Un joc plăcut ochiului”

0

La finalul partidei cu FC Argeș, câștigată de Corvinul, cu 2-0, antrenorul hunedorenilor s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale.

Florin Maxim a citit perfect jocul argeșenilor: ”Aveam nevoie de această victorie, nu a fost o săptămână prea uşoară, am analizat ce nu am făcut prea bine la Buzău şi ne-a ieşit astăzi. Băieţii au intrat foarte bine în meci, au fost montaţi, n-a fost nevoie de aportul meu foarte mult, nici măcar la pauză. Am simţit acest lucru încă de ieri de la antrenament. Mă bucur că am reuşit să marcăm, din nou, după faze fixe, asta înseamnă că au înţeles ce le-am cerut înaintea acestei partide. Puteam închide meciul pe finalul primei reprize, cu ocaziile lui Lupu şi Lică, dar şi în actul secund, dar sunt foarte, foarte mulţumit de cum am arătat şi de cum am gestionat meciul. Nu cred că le-am dat prea mari şanse oaspeţilor. A fost un joc plăcut ochiului, sper că toţi cei care ne-au urmărit, din tribune sau din faţa televizoarelor, să fie bucuroşi”, a spus antrenorul hunedorenilor. 

#”Am speculat din plin aceste lucruri”

Maxim a dezvăluit cum i-a surprins pe argeșeni: ”Ne-am făcut bine temele pentru acest joc, am observat că ei au pierdut la Miercurea Ciuc din două faze fixe, astăzi a ieşit la fel. Am speculat din plin toate aceste lucruri. Mă bucur şi pentru Kiki (Chindriş – n.n.), a intrat bine de tot de pe bancă, iar înaintea golului pot să spun, sincer, că va intra mingea în poartă. Au fost toţi foarte implicaţi, foarte atenţi la antrenamente, iar la final nu am avut nimic altceva să le spun decât că îi felicit pentru prestaţie”, a adăugat tehnicianul Corvinului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.