Înfrângere după un joc foarte slab!

0
0

FC Argeș continuă seria rezultatelor negative din această ediție de campionat. Piteștenii au pierdut fără drept de apel, 0-2, confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu Corvinul Hunedoara, din runda cu numărul 18 a ligii secunde.

Alb-violeții au avut un început de meci de coșmar, hunedorenii deschizând scorul după doar cinci minute, în urma unei faze fixe, capitol la care argeșenii sunt corijenți în acest sezon. Neacșa a executat perfect o lovitură de colț, iar Manolache a trimis cu capul în plasă. Corvinul a reușit desprinderea pe tabelă la jumătatea primului mitan, Chindriș învingându-l pe Straton cu un șut de la 15 m, care s-a dus direct în vinclu. Argeșenii nu s-au trezit nici după ce au încasat al doilea gol, tot băieții lui Florin Maxim fiind periculoși pe faza de atac. Corvinul putea intra la cabine cu un scor de neprezentare, însă, Bradu, din câțiva metri, a trimis în transversală! Replica piteștenilor a venit abia în minutul 75 prin Angelov, șutul atacantului bulgar fiind respins cu mare greutate de portarul Lefter. Acesta avea să fie singurul șut pe spațiul porții expediat de fotbaliștii argeșeni. Pe finalul partidei, Straton a reușit să limiteze proporțiile scorului, având intervenții foarte bune la șuturile lui Coman și Hergheligiu. S-a terminat 2-0 pentru Corvinul, însă scorul este unul mincinos, având în vedere numărul mare de ocazii irosite de gazde. Cert este că FC Argeș a făcut un nou meci foarte slab, jucătorii pregătiți de Eugen Neagoe fiind depășiți la toate capitolele de hunedoreni, care, cu cele trei puncte câștigate, și-au consolidat locul 2, cu 37 de puncte, cu două mai puțin decât liderul CSC Șelimbăr. În urma acestui eșec, FC Argeș ocupă locul 16, cu 21 de puncte, cu cinci mai mult decât CS Tunari, prima echipă aflată sub linia retrogradării.  

Corvinul Hunedoara – FC Argeș 2-0(2-0)

Au marcat: Mihalache(min.5), Chindriș(min.24)  

Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob (min.79 Hergheligiu), Lică, Manolache, Velisar – Bradu (min.81 Pop), Hrezdac (min.11 Chindriș) – Neacșa (cpt.), Lupu, Ion (min.46 Mitran) – Coman Rezerve neutilizate: Blaga – Nicolae, Răducanu, Predică, Câmpan

Antrenor: Florin Maxim  

FC Argeș: Straton – Tofan (cpt.), Orozco, Tudose, Borța – Rădescu (min.14 Rusu), Nortey (min.57 Haită), Boboc (min.85 Șerban), Pîrvu (min.57 Dinoci) – Petrescu – Buhăcianu (min.57 Angelov 57) Rezerve neutilizate: Micle – Balaur, Dulcea, Ciuciulete

Antrenor: Eugen Neagoe

Stadion: ”Michael Klein” (Hunedoara). Spectatori: 2.500

Arbitru: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe) /Arbitri asistenți: Biro Tamas Kopriva (Carei) și Alexandru Eugen Petre (Buzău). Arbitru de rezervă: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba)

Observator arbitri: Ştefan Szilaghi (Satu Mare) / Delegat joc: Viorel Lolea (Reşiţa)

Neagoe a refuzat să dea declarații

Supărat de evoluția elevilor săi, care a dus la o nouă înfrângere pentru FC Argeș, antrenorul Eugen Neagoe a refuzat să dea declarații presei după meciul cu Corvinul Hunedoara, pierdut de alb-violeți, scor 0-2. Vizibil afectat, tehnicianul oltean le-a transmis reprezentanților mass-media să-i ia la întrebări pe jucătorii săi pentru a explica acest eșec.

Remus Vlad, premiat

Înainte de startul partidei de la Hunedoara, reprezentanții cluburilor Corvinul și FC Argeș i-au făcut o frumoasă surpriză lui Remus Vlad. Legendarul fotbalist a fost invitat de organizatori să dea simbolic lovitura de începere a partidei. Hunedorean la origini, Vlad a fost căpitanul echipei FC Argeș în sezonul 1971-1972, când piteștenii au câștigat primul titlu de campioană a României. Cele două cluburi i-au oferit câte un tricou inscripționat cu numele și numărul pe care acesta l-a avut la Pitești și Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.