Au început lucrările la Complexul Sportiv din Parcul Ștrand

0
1

Primăria Pitești a anunțat începerea lucrărilor în zona Costache Negri – Parcul Ștrand, în cadrul proiectului „Construire Complex Sportiv”.  

Proiectul finanțat de Ministerul Dezvoltării Locale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A. are o valoare totală de 3.226.917,53 lei fără TVA (3.840.031,86 lei cu TVA).

Execuția lucrărilor va fi asigurată de firma Colen Impex S.R.L. din Ploiești, iar durata de implementare este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Complexul sportiv, destinat în special competițiilor sportive juvenile și antrenamentelor, va include un teren de fotbal de 35 x 45 m, o sală de recuperare sportivă, vestiare, o tribună acoperită cu 190 de locuri și amenajări exterioare pentru curte.

Tribunele vor fi realizate din confecții metalice, acoperite cu policarbonat rezistent la intemperii și la radiații UV, asigurând un spațiu confortabil pentru 190 de spectatori. Scaunele din tribună, de culoare violet, vor fi fixe și rezistente la uzură.

Primăria Municipiului Pitești subliniază importanța acestui proiect în dezvoltarea infrastructurii sportive locale, menit să sprijine activitățile sportive și competițiile din zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.