Ridicarea deșeurilor vegetale, gratuită, cu respectarea regulilor!

0
1

Reprezentanții Primăriei Pitești au anunțat că societățile Salubritate 2000 S.A. – pentru abonații casnici – și Salpitflor Green S.A. – pe domeniul public – colectează deșeurile vegetale rezultate în urma activităților de întreținere desfășurate în perioada actuală.  

Astfel, piteștenii, abonați casnici, care nu depozitează deșeurile vegetale în curțile proprii în vederea compostării, pot solicita colectarea acestora de către Salubritate 2000 S.A., gratuit, în limita a cinci saci de 120 litri/comandă/lună.

#Unde se fac solicitările

Solicitările de colectare se vor face la dispeceratul societății, de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:00, la numărul de telefon 0248/636 535. Cetățenii care au solicitat colectarea vor depune deșeurile vegetale într-un loc accesibil, în dreptul proprietății, în data comunicată de dispecerul care preia comanda, iar operatorul Salubritate 2000 S.A. va ridica și transporta deșeurile, în ziua stabilită. Deșeurile vegetale care depășesc cantitățile menționate mai sus se vor colecta contra cost.

Asociațiile de proprietari care generează resturi vegetale ca urmare a curățeniei în zona de spațiu verde aferentă asociației sunt rugate să solicite colectarea acestora la dispeceratul societății Salpitflor Green S.A., de luni până vineri, de la 08:00 la 16:00, la numărul de telefon 0248 217050.

#Nu depozitați deșeuriule la platformele de gunoi!

Este interzisă depozitarea deșeurilor vegetale provenite din curțile proprii ale abonaților casnici pe spațiul verde și/sau pe alte spații aparținând domeniului public!

Din categoria deșeurilor vegetale care pot fi predate fac parte: frunzele, crengile și nuielele mărunțite, florile, iarba, resturile rezultate din tunderea gardului viu. Deșeurile vegetale mărunte, precum iarba, frunzele, resturile rezultate din tunderea gardului viu vor fi depozitate în saci, iar crengile vor fi legate în snopi și tăiate la dimensiuni de 1-1,5 m.

ATENȚIE!

Nu depozitați deșeurile vegetale la platformele de colectare a deșeurilor menajere!

Deșeurile vegetale care nu vor fi depozitate în saci sau legate în snopi nu vor fi ridicate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.