Înfrângere fără drept de apel!

0

CSU Târgu Mureș – FC Argeș Volei 3-0(25-20, 25-20, 25-14)

FC Argeș Volei a pierdut cel de-al doilea meci cu CSU Târgu Mureș, din play-out-ul Diviziei A1 de volei feminin. Piteștencele au cedat fără drept de apel, 0-3 la seturi, în deplasarea din Ardeal.

Sportivele pregătite de antrenorul Bogdan Paul au contat și au pus probleme doar în primele două seturi, scorul fiind următorul:25-20, 25-20, 25-14.  Principalele marcatoare ale formației alb-violete au fost Miclăuș și Diaz, ambele cu câte 8 puncte fiecare. De la gazde, au ieșit în evidență Esdelle Krystle și Tara Cristea, cu 18, respectiv 15 puncte. În primul meci din această serie, FC Argeș Volei a câștigat, la limită, scor 3-2. Astfel, după primele două jocuri din prima fază a acestei competiții, este egalitate, 1-1.  Următoarele două jocuri din această serie sunt programate la Pitești, în luna aprilie. Prima echipă care va ajunge la trei victorii va obține salvarea de la retrogradare.

În întâlnirea CSM Constanța-Știința Bacău, situația e clară. Constanța conduce cu 2-0, moldovencele rămânând fără set câștigat în actuala ediție de campionat. Echipele se mută acum la Bacău, dar Constanța mai are nevoie de un singur succes pentru a fi sigură că va juca și în sezonul viitor în prima ligă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.