Antrenorul Nebojsa Vidic, după eșecul cu Dinamo: ”Nu avem nici o scuză!”

0
0

Echipa de baschet masculin a Piteștiului a înregistrat duminică cea mai drastică înfrângere din acest sezon competițional. FC Argeș Basketbal a pierdut la o diferență de 23 de puncte, scor 71-94, confruntarea din deplasare, cu Dinamo București, din etapa a 8-a din Top 10.  

Fără liderul Nikola Jevtovic, accidentat, piteștenii au fost de nerecunoscut în acest meci, fiind dominați la toate capitolele de adversar.

Nebojša Vidić, antrenorul alb-violeților, a tras concluziile care se impun: „Seara trecută a părut că nu doar Nikola Jevtovic a lipsit de pe teren. Sincer să o spun, aveam alte așteptări și anume să facem un meci bun. Orice jucător, fie și cel mai bun al nostru, nu poate avea scuze atunci când nu are energie, focus și o mare dorință de a câștiga meciul. Pe de altă parte, Dinamo s-a pregătit bine, a fost agresivă și mobilă într-un meci extrem de important pentru ea. Să vă aduceți aminte de povestea cu roll coster-ul. Cred că e de ajuns ceea ce am spus acum.

Îmi pare extrem de rău pentru suporterii ce ne-au fost alături acolo deoarece energia lor a fost incredibilă pe durata întregului meci, chiar și atunci când am fost jos, foarte jos. Scuzele mele și un mare mulțumesc pentru ei. Îmi doresc să îi vedem alături de noi vineri, la meciul ce va decide ocupanta locului 3 la finalul sezonului regulat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.