Piteșteanul Yanis Pîrvu, folosit o repriză cu Suedia U17

0

În perioada 20-26 martie, țara noastră a găzduit meciurile grupei 2 a Turului de Elită Under 17, ultima rundă înaintea Campionatului European.

După o înfrângere cu Țara Galilor și remiza înregistrată contra Bulgariei, România a remizat și contra Suediei, scor 1-1, în ultimul meci de la Turul de Elită. Piteșteanul Yanis Pîrvu a început partida din postura de titular, însă a fost schimbat la pauză de selecționerul Nicolae Roșca. Tricolorii au fost conduși pe final, după ce Bozicevic a deschis scorul în minutul 85, dar au restabilit egalitatea prin reușita lui Petculescu, care a înscris în ultimul minut de joc regulamentar cu un șut plasat din apropierea punctului de la 11 metri. În celălalt meci din grupă, Țara Galilor a învins Bulgaria cu 2-1. România ratează astfel calificarea la turneul final care va avea loc vara aceasta în Cipru, terminând grupa pe locul al treilea, cu doar 2 puncte, primele doua locuri fiind ocupate de Suedia(7p) și Țara Galilor(6p). Se califică la EURO câștigătoarele celor 8 grupe plus 7 din cele 8 ocupante ale locurilor secunde, cu cele mai bune rezultate în fața echipelor de pe locurile 1 și 3. Campionatul European U17 din acest an se va disputa în Cipru, în perioada 20 mai – 5 mai.

România U17 – Suedia U17 1-1 (0-0)

Au marcat: Petculescu 90′ / Bozicevic ’85

România U17: Radu – Gașpar, Racu, Dumitra – cpt., Techereș (Ilaș 75′) – Burlacu, Tomșa (Laszlo 46′), Stoian ( Somandru 80′) – Doicaru, Iordan (Popa 46′), Pîrvu (Petculescu 46′)

Rezerve neutilizate: Ungureanu – Ioniță, Cotor         Selecționer: Nicolae Roșca.

Suedia U17: Ramming – Barlind (Vucenovic Persson 46′), Hilvenius, Kurtulus, Antwi – Busuladzic, Nordvall (Ajdin 63′) – Jonsson (Kusi-Asare 75′), Andersson (Bozicevic 63′), Jareteg – Staykov (Nafors Dahlin 75′)

Rezerve neutilizate: Fischerstrom – Isaksson, Lahdo Selecționer: Roger Franzen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.