Argeșenii Tudose, Dulcea și Stan, titulari în victoria cu Croația U19

0
0

România U19 a terminat Turul de Elită cu o victorie în fața Croației, scor 1-0, dar a ratat calificarea la EURO U19. Unicul gol al confruntării cu gazda miniturneului de calificare, Croația, a fost reușit de Rareș Pop în minutul 73 al meciului.

Fundașul Mario Tudose și mijlocașul Patrick Dulcea au fost integraliști și în acest meci, cei doi fotbaliști de la FC Argeș bifând maximum de minute, 270, în cele trei partide disputate la această competiție. Titular în partida cu Croația a fost și Alexandru Stan, fotbalist împrumutat de Rapid la CS Mioveni, însă acesta a fost înlocuit la jumătatea reprizei secunde. Cu o zestre de 6 puncte, România a încheiat pe locul secund grupa de calificare, la egalitate de puncte cu liderul Turcia, diferența fiind făcută de rezultatul din meciul direct, unde Turcia s-a impus cu 2-0. La EURO U19 se califică doar câștigătoarele celor șapte grupe de la Turul de Elită. Turneul final va fi găzduit de Irlanda de Nord în perioada 15-28 iulie 2024.
 

România – Croația 1-0 (0-0)

A marcat: Rareș Pop(73)

România U19: Frănculescu – Aioanei (Chinteș 80′), Tudose, Bădescu, Borza-cpt. – Florea ( Stancovici 62′), Raicu, Dulcea – Mazilu (Rădulescu 88′), Stan (Kodor 62′), Caragea (Pop 66′)

Rezerve neutilizate: Răfăilă – Moraru, Șoptirea    Selecționer: Adrian Dulcea

Croația U19: Buljan (Hlapcic 18′) – Pesch, Vrbanac, Cvetko, Hodak (Majdandzic 82′) – Pavic (Kavelj 82′) – Panic, Vrbancic-cpt. – Brajkovic – Koscevic (Jakac 64′), Matkovic (Canjuga 64′)

Rezerve neutilizate: Caic, Vuskovic, Utrobicic, Majic    Selecționer: Sinisa Orescanin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.