Explozie la un apartament din Curtea de Argeș! Proprietarul a murit!

0

Explozie urmată de incendiu la un apartament din municipiul Curtea de Argeș, strada Despina Doamna. Intervin pompierii pentru stingerea incendiului și acordarea îngrijirilor medicale. Foto: Interes Argeșean

Două persoane primesc îngrijiri medicale de la echipajele medicale prezenta la fața locului, dintre care una cu arsuri.

Se lucrează pentru stingerea incendiului, acesta se manifestă cu degajare mare de fum.Se efectuează și operațiuni de căutare-salvare ale persoanelor aflate în bloc, pentru a le evacua.

Forțe și mijloace alocate: șase autospeciale de stingere, o autospecială transport persoane și victime multiple, două autospeciale de lucru și salvare de la înălțime, cinci echipaje medicale ( un echipaj SMUD de prim ajutor calificat, un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și trei ambulanțe SAJ).

Până în momentul de față, forțele de intervenție au evacuat din bloc trei persoane, iar o altă persoană s-a evacuat pe cont propriu.

[

Echipajele medicale au evaluat, până în acest moment, șase persoane ( cinci adulți si in copil).

În urma operațiunilor de recunoaștere, în interiorul apartamentului în care s-a produs deflagrația, a fost identificată o victimă de sex masculin, carbonizată.
În continuare se intervine pentru degajarea fumului din bloc.

La o primă evaluare, au fost afectate apartamentul de la etajul 3, în care s-a produs evenimentul, balconul apartamentului de la etajul superior și casa scării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.