Tâlharul i-a furat banii și telefonul

0
0

În ziua de 04 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au identificat și reținut un bărbat de 31 de ani, din Curtea de Argeș.


Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 03 spre 04 aprilie a.c., în jurul orei 02:30, bărbatul ar fi deposedat, prin acte de violență, un alt bărbat, de un telefon mobil și o sumă de bani, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Curtea de Argeș.
În baza unui mandat emis de Judecătoria Curtea de Argeș, la data de 04 aprilie, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, ocazie cu care au fost identificate și ridicate telefonul mobil și o parte din suma declarată ca fiind sustrasă.
După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca in cursul zilei de astăzi, 5 aprilie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.