Update: Șoferul a decedat! Bărbat în stop cardio respirator, la volan!

0

Update: Bărbatul în vârstă de 47 de ani, găsit în stop cardio respirator la volanul unei dubițe, a murit. El fost dus la Camera de Primiri Urgențe, de la Spitalul Județean de Urgență Pitești, acolo unde a fost declarat decesul.

Stirea inițială:

Marți dimineață, șoferul unei dubițe a intrat în stop cardio respirator în timp ce se afla la volan, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Pitești. Acesta a ajuns cu mașina în refugiul stației de autobuz de lângă Rehoma. Echipajul medical de terapie intensivă mobilă, ajuns la fața locului, a demarat manevrele de resuscitare care nu au avut succes.

La fața locului s-a constatat că microbuzul a plecat de la semafor, însă, în loc să meargă în față, a luat-o ușor spre dreapta. A ajuns în stația de autobuz și s-a oprit în gard. Șoferul a fost găsit în stare de inconștiență de echipajul SMURD. Șoferul M. E., de 47 de ani, se afla în stop cardio respirator, cel mai probabil provocat de un infarct. Au fost demarate manevrele de resucitare dar pacientul nu a răspuns în vreun fel. Atunci, echipajul de terapie intensivă mobilă a pornit către Spitalul Județean de Urgență Pitești, situat în apopiere, cu manevrele de resuscitare în curs, în speranța ca bărbatul va putea fi salvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.