Mascat cu cagulă, a atacat 3 bărbați!

0

Atac violent, în noaptea de 10 spre 11 aprilie, în centrul Piteștiului în apropierea Palatului Administrativ. Un individ, mascat cu o cagulă, a atacat trei bărbați. I-a lovit cu o bâtă de baseball după care a fugit. După câteva zile de căutări, polițiștii Secției 1 l-au identificat pe agresor. Este un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Băbana.

Trei persoane, doi tineri în vârstă de 18 ani și un bărbat în vârstă de 33 de ani, toți din Pitești, au depus plângere la Secția 1 Poliție Pitești, reclamând faptul că în timp ce se aflau în centrul Piteștiului, în apropierea Palatului Administrativ, în noaptea de 10 spre 11 aprilie la ora 23.00, au fost atacați de un necunoscut mascat. Victimele au obținut cetificate medico-legale care atestau leziunie suferite. Din fericire, niciunul nu era rănit grav, avâd cel mult 5 zile de îngrijri medicale. Totuși, unul dintre tinerii de 18 ani, cel atacat primul, era lovit la cap, ceea ce însemna că bătăușul a fost extrem de violent iar intenția a fost de a provoca leziuni grave și nu doar ca avertisment!  

Propunere de arestare preventivă

A fost întocmit dosar penal cu autor necunoscut pentru că victimele nu aveau habar cine este agresorul. În ancheta lor, polițiștii au obținut imagini de pe camere de supravehere amplasate în centrul orașului și cu ajutorul acestora dar și a descrierilor făcute de victime au reușit să-l identifice pe autor. S-a stabilit că Vasile D., de 23 de ani, din comuna Băbana, voia să-i dea o lecție tânărului, de 18 ani, atacat primul. Cum acesta nu era singur, în apărarea lui au sărit cei doi prieteni care îl însoțeau. Vasile D. avea un avantaj, pentru că era înarmat cu bâta de baseball și cu ea i-a lovit pe cei trei.  În timpul audierilor oamenii legii au stabilit că motivul atacului a fost gelozia. Agresorul, care are o iubită, a vrut să se răzbune pe băiatul de 18 ani, fost iubit al fetei. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii. Oamenii legii au stabilit că prin fapta lui agresorul a ”indus o stare de teamă și indignare persoanelor din apropiere”. Marți, 16 aprilie, Vasile D. a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.  Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au înaintat Judecătoriei Pitești propunerea arestării preventive. În urmă cu puțin timp, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.