Au vândut cannabis unor polițiști!

0
13

Doi tineri, de 26 de ani, respectiv 22 de ani, au ajuns în arest pentru trafic de droguri de risc. Aceștia, fără să știe, au vândut canabis unor polițiști sub acoperire. Oamenii legii au organizat câte un flagrant delict pentru fiecare dintre suspecți. Unul dintre inculpați a fost arestat preventiv, celălalt a fost plasat sub control judiciar. Sunt acuzați că au vândut droguri unor consumatori din Argeș.

Acțiunea a fost organizată de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești. Oamenii legii aveau în vizor doi tineri, unul de 26 de ani, din Pitești și altul de 22 de ani, din Corabia, județul Olt. Un polițist sub acoperire l-a sunat pr tânărul piteștean și i-a cerut o cantitate mai mare de canabis. După ce au negociat prețul, și-au dat întâlnire în parcarea de la mall Vivo acolo unde a avut loc flagrantul delict. Marți, 16 aprilie, tânărul, de 26 de ani,  i-a vândut ofițerului BCCO-Pitești 50 de grame de canabis pentru 2.000 de lei. Imediat după tranzacție, traficantul a fost înconjurat de oamenii ai legii care l-au imobilizat și l-au culcat la pământ. Ulterior a fost dus la audieri.

200 grame canabis

 Cea dea doua prindere în flagrant delict a avut loc marți seara, la câteva ore după ce a fost reținut piteșteanul. Acțiunea s-a derulat într-o benzinărie de la ieșirea din Pitești, pe Calea Craiovei. La întâlnire a venit Iulian V., de 22 de ani, din Corabia, însoțit de o fată. Tânărul i-a vândut ofițerului sub acoperire 200 de grame de canabis pentru 4.000 de lei.  ”De asemenea, în autoturismul cu care se deplasa au fost descoperite și ridicate 5 grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi drog de risc, o țigaretă confecționată artizanal, un grinder, precum și ustensile destinate consumului și porționării de droguri”, au precizat reprezentanții IPJ Argeș. Tânăra din autoturism a fost dusă la audieri în calitate de martor.

 Unul arestat, altul sub control judiciar

”La data de 16 aprilie 2024, după administrarea probatoriului, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea celor doi bărbați, pentru 24 de ore, cercetați pentru săvârșirea  unor infracțiuni de trafic de droguri de risc. Miercuri, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă a unuia dintre bărbații reținuți, față de cel de-al doilea procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești dispunând măsura controlului judiciar, pentru 60 de zil„ scrie în comunicatul de presă remis redacției. Cel de-al dolea suspect, Iulian V. a fost prezentat Tribunalului Argeș cu propunerea arestării preventive, iar instanța a emis pe numele lui un mandat pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.