Primarul Georgescu a participat la ședința Consiliului Local! De mâine este la Primărie…

1

Ion Georgescu, primarul Mioveniului a revenit de ceva timp în viața publică a orașului, iar de mâine va reveni la Primărie!

Aseară, edilul a participat la ședința Consiliului Local Mioveni, a stat în sală, iar la finalul a luat cuvântul pentru câteva minute.

”De mâine voi reveni și în câteva zile mă voi acomodacu toate problemele comunității. Am văzut că s-a vorbit în perioada când am lipsit că n-aș fi existat. Păi, 95 la sută din proiecte au fost făcute împreună cu mine și cu Consiliul Local, iar de mâine încolo vă rog să mă aveți în vedere și pe mine. În încheiere vreau să mai spun că din punct de vedere politic sunt independent!” a spus Georgescu în cadrul ședinței.

Ulterior, primarul a postat un mesaj despre revenirea la Primărie: ”Dragi cetățeni ai Mioveniului, mă bucur enorm că începând de azi pot să-mi fac din nou datoria față de dumneavoastră. Datoria de primar pe care mi-ați încredințat-o prima dată acum 18 ani, când mi-ați dat voturile dumneavoastră. Datoria de a fi primar și de a munci zilnic pentru acest oraș. Așa e în viață… spuneam într-un mesaj anterior. Iată că în viață se face, nu de puține ori, și dreptate. Cred în continuare în independența Justiției și în faptul că va face lumină.Dar până atunci, primarul Ion Georgescu are o mulțime de lucruri de făcut într-un oraș care în ultimele luni a suferit din cauza lipsei unui lider și a unei strategii. Cu stimă,Ion Georgescu”

1 COMENTARIU

  1. Tupeu cat cuprinde la shpagarul asta,
    care se crede buricul pamantului:
    „… într-un oraș care în ultimele luni a suferit din cauza lipsei unui lider și a unei strategii.”

    Pentru luare aminte, o vorba spune ca:
    „e plin cimitirul de oameni de neinlocuit”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.