Bine ai venit acasă, Dani Coman!

0

Este oficial, după ce a scris istorie în tricoul lui FC Argeș, dar și în top-managementul fotbalului românesc,
Dănuț-Dumitru Coman preia, în calitate de președinte al Asociației Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș, administrarea echipei fanion a județului Argeș.

„Mă bucură nespus că, începând de astăzi, Dani Coman a preluat funcția de președinte al clubului FC Argeș, echipa fanion a orașului nostru.
Au fost negocieri lungi și mă bucur că prin implicarea mea am reușit să îi ofer lui Dani Coman toate argumentele necesare luării deciziei de a veni la Pitești. Îl asigur încă o dată că va avea avea tot sprijinul municipalității în îndeplinirea tuturor obiectivelor.
Venirea lui acasă în funcția de președinte, la 26 de ani de când a debutat pentru FC Argeș ca jucător, subliniază faptul că la FC Argeș vrem să construim proiecte de viitor pe fundamente solide. Echipa piteștenilor merită tot ce e mai bun și voi asigura toate condițiile necesare performanței.
Mult succes, Dani Coman! Suntem o forță împreună!” – a punctat Cristian Gentea, Primarul Municipiului Pitești.

„M-am întors într-un moment greu, dificil, dar este important să rezistăm, să ne reconfigurăm, să facem pașii corecți la nivel administrativ și sportiv pentru a ajunge în Liga 1.
Am venit cu tot sufletul, am încredere în domnul primar și în Lucrețiu Tudor” a declarat noul președinte al FC Argeș, Dani Coman.

La întâlnirea de bun venit dintre Dani Coman, mass-media, suporteri și administrație a participat și city-managerul Piteștiului, Lucrețiu Tudor.

„FC Argeș a fost, este și va fi o stare de spirit!
Este un nou început pentru fotbalul piteștean, Dani Coman are sânge alb-violet, știu că, alături de suporteri, banca tehnică, administrație, vom reuși să aducem FC Argeș în fruntea fotbalului românesc.
Vom susține financiar Campionii FC Argeș și doresc succes noului proiect de suflet al Piteștiului!” a declarat Lucrețiu Tudor, city-managerul Piteștiului.

Conform contractului semnat, Dani Coman își preia atribuțiile începând de astăzi, 28.05.2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.