Județul Argeș trebuie să fie capitală regională!

1
Dacă nu vreți ca Argeșul să fie în continuare în urma altor județe, ieșiți la vot pe 9 iunie. Și votați echipa PNL pentru implementarea #PiteștiTechCity.
România are nevoie de reformă bugetară și regionalizare teritorială. Și nu avem voie să permitem ca Argeșul să devină doar o parte a regiunii și nu centrul! Județul nostru trebuie să fie capitala viitoarei regiuni!
Totul va depinde de puterea economică a județului, de un management performant în administrație, iar PNL are singura soluție reală, durabilă, responsabilă: #PitestiTechCity.
Infrastructura, spitalele, locurile de muncă- toate vor conta atunci când în România va începe procesul de regionalizare, iar dacă nu le avem, ce credeți că se va întâmpla? Vom fi, pur și simplu, absorbiți de alte județe puternice. Este evident că la capitolul drumuri, dacă mâine ar fi alese capitalele regionale, pierdem! Din cauza indiferenței actualilor șefi ai Consiliului Județean Argeș, cele mai multe drumuri județene sunt praf. Tot la fel de clar este faptul că sistemul de sănătate lasă mult de dorit. Iar de investiții, nu mai vorbesc!
Nu putem lăsa să se întâmple acest lucru! Dacă nu vreți ca Argeșul să fie în continuare în urma altor județe, ieșiți la vot pe 9 iunie. Și votați echipa PNL!
Avem nevoie de cele 10 parcuri industriale, de poduri peste Argeș, de spitale și servicii medicale de calitate și de drumuri pentru a fi capitală regională. Iar toate acestea vor fi posibile doar prin #PitestiTechCity.
Avem nevoie de dezvoltare și de calea dreaptă pentru Argeș, ca să fim în topul clasamentului economic, nu la final.
MFC 21240015

1 COMENTARIU

 1. Echipa de campanie v-a dat ideea asta?

  Pitestiul capitala regionala pe baza promisiunilor PNL ca dezvoltam nu stiu ce?

  Pai la capitolul „populatie” cum vom intrece Ploiestiul? Sau asta nu conteaza?

  Pentru trezirea la realitate:
  Ploiestiul atrage mai multe investitii decat Pitestiul nu pentru ca are niste politicieni mai destepti – sunt la fel de shpagari ca si ai nostri.
  Ploiestiul e mai aproape de Bucuresti si de Aeroportul Otopeni (redenumit H. Coanda),
  iar managerii multinationalelor fac mai putin timp pe drumuri.
  Totodata destule firme cu sediul fiscal in Ploiesti fac afaceri in buna parte in Bucuresti (livrari prin curier sau cu flota de camioane proprie).

  Despre salariile corporatistilor din Ploiesti comparativ cu cei din Pitesti – ce sa mai vorbim?

  Si ziceti asa:
  cu vrajeala asta #PitestiTechCity depasiti Ploiestiul la capitolele cele mai importante!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.