La pas, prin cartier. Cartierul Exercițiu

0

Echipa PNL Pitești, însoțită de senatorul Dănuț Bica, a mers în Zona Pieței Traian, o zonă foarte animată a cartierului.

▼Încă asistăm la scenele triste în care oamenii își vând marfa pe jos, la colț de stradă
▼Deși suntem departe de arșița verii, soarele chinuiește deja călătorii care nu găsesc nicio protecție în stațiile de autobuz ”opere științifice” construite de administrația PSD la preț de garsonieră.
▼Și aici, piteștenii ne-au spus că s-au săturat de sifonările PSD și că vor cu adevărat o schimbare care să schimbe aceste administrații păguboase.
▼Tinerii nu găsesc nici aici un cartier prietenos și care să răspundă necesităților lor. Lipsesc terenurile de sport, zonele de relaxare, iar locurile de joacă pentru cei mai mici sunt destul de puține. De asemenea, unele zone de agrement nu sunt amenajate în mod corespunzător.
▼Am întâlnit și tineri cu calificări foarte valoroase, care ni s-au plâns că Piteștiul este subdezvoltat economic și nu le oferă șansa de a-și găsi job-uri pe măsura calificării.
▼Oamenii din zonă au mai reclamat și lipsa Poliției Comunitare din cartierul lor și neridicarea la timp a gunoiului, mai ales acolo unde magazinele contribuie din plin.
În 9 iunie, votăm pentru un nou drum al Piteștiului, drumul spre dezvoltare.
MFC21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.