Update: Au fost găsite în alt județ! Mamă și fiică dispărute acasă!

0

Update: Rebeca Felicia Negoiță și fiica ei, în vârstă de 1 an și 4 luni, au fost găsite într-un alt județ. Se află la locuința unui bărbat cu care tânăra mămică vrea să înceapă o relație. Le-a spus oamenilor legii că nu dorește să se întoarcă la Pitești și nici nu vrea să se știe unde este.  Fiind majoră, decizia îi aparține. În privința fetiței, oamenii legii au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului din județul respectiv, pentru monitorizare.

Stirea inițială:

O tânără în vârstă de 20 de ani și fiica ei în vârstă de 1 an și 4 luni, au dispărut de acasă. Tânăra mămică nu este căsătorită și locuia la părinții ei împreună cu micuța. Cele două au mai fost plecate, însă de data acesta părinții nu mai știu nimic de ele. Este pentru prima dată când a fost sesizată Poliția despre dispariția lor.

 

Polițiștii cer ajutorul cetățenilor care au văzut-o pe Rebeca și îi roagă să sune la 112. Orice informație referitoare la tânără și la fiica ei poată fi utilă.

 

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară cercetări pentru identificarea unei tinere de 20 de ani, REBECA FELICIA NEGOIȚĂ, care, în după-amiaza zilei de 2 iunie a.c., a plecat voluntar de la domiciliul de pe raza municipiului Pitești, împreună cu fiica de un an și 4 luni.

Din verificările efectuate până la acest moment a rezultat că tânăra a mai avut plecări voluntare. Datele referitoare la plecarea voluntară au fost transmise unităților de poliție, dar și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor – jandarmi și polițiști locali.

Semnalmente: 1:52 m înălțime, aproximativ 51 de kg, ochi căprui, păr brunet.

Vestimentația la momentul plecării: tricou albastru, blugi de culoare albastru, adidași albi.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009”, este mesajul transmis de reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.