Răzvan Stoica și Andreea Stoica, la Filarmonica Pitești

0

Violonistul Răzvan Stoica și pianista Andreea Stoica revin la Filarmonica Pitești astăzi, de la ora 19, într-un recital cameral extraordinar inclus turneului Stradivarius Baroque Tour opus 3.  Desfășurat în perioada mai –  iunie a.c., turneul a debutat la Timișoara și se încheie la București, printre orașele incluse numărându-se Arad,  Pitești, Iași și Chișinău.

 

Cei doi muzicieni, care vor fi însoțiți de colegii de la „Kamerata Stradivarius”, doresc să readucă publicului «mireasma epocii baroce și atmosfera boemă a acelor ani.

 

 Răzvan Stoica va cânta la o vioară Stradivarius

Prin lucrări precum „Sonata în sol minor” de Giuseppe Tartini sau „Ciaccona” de Tomaso Antonio Vitali, dar și prin piese aparținând lui Johann Sebastian Bach sau Gaetano Pugnani și Francesco Maria Veracini, cei prezenți la concert vor fi purtați pentru câteva zeci de minute într-un mic colț al saloanelor pentru care cele mai multe dintre aceste partituri au fost create». Răzvan Stoica va cânta la o vioară Stradivarius din 1729. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 sau 40 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

I.I

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.