Mercedes prins când circula cu 213 km/h pe A1!

0

În timpul unei acțiuni care a avut loc, marți 4 iunie, pe A1 la kilometrul 110, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 București-Pitești au înregistrat cu aparatul radar recordul zilei! Un Mercedes circula cu 213 km/la oră, cu 83km/h mai mult, față de limita admisă. Tot atunci a fost ”taxat” și șoferul unui BMW care a călcat pedala accelerației mai mult decât ar fi trebuit.

”În ziua de 4 iunie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București-Pitești au depistat un tânăr de 21 de ani, din județul Ilfov, care conducea un autoturism pe Autostrada A1, pe sensul de deplasare către Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 198 de km/h.

Ca urmare a abaterii, tânărul în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

De asemenea, tot în ziua de 4 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București-Pitești au depistat un bărbat de 48 de ani, din Merișani, care conducea un autoturism pe Autostrada A1, pe sensul de deplasare către Pitești, la km 110, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 213 km/h.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în vasloare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.