4 luni fără permis după ce a forțat trecerea printre bariere!

0

Adrian R., un tânăr în vârstă de 22 de ani, a rămas pieton după ce i-a fost reținut permisul de conducere pe 4 luni. Aflat la volanul unui autoturism, tânărul a forțat trecerea printre bariere și a trecut calea ferată în timp ce angajatul CFR le manevra pentru a bloca accesul.

”În ziua de 03 iunie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Costești, care conducea un autoturism pe str. Victoriei de pe raza localității de domiciliu, iar la trecerea la nivel cu calea ferată nu a respectat semnificația semnalizării acustice și luminoase, traversând pasajul de cale ferată în timp ce barierele erau în curs de coborâre.

Ca urmare a abaterii, tânărul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.