PSD Mioveni susține și promovează sportul de masă și de performanță!

0

Președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, candidatul PSD la Primăria Mioveni, Aurel Costache, viceprimarul orașului Mioveni, Ciprian Țurlea, și directorul SC Servicii Edilitare Mioveni, Nicolae Tudose, au participat ieri la o conferință de presă în care au prezentat principalele obiective avute în vedere pentru continuarea dezvoltării orașului Mioveni. De asemenea, au fost demontate cu documente și argumente solide unele dezinformări lansate în spațiul public de către unii competitori politici. Aceștia din urmă încearcă să câștige capital electoral mințind pur și simplu cetățenii cu privire la unele aspecte din viața comunității. Un astfel de zvon alarmist este și cel conform căruia administrația locală din Mioveni ar urma să închidă anumite cluburi sportive, iar copiii care practică diverse sporturi ar rămâne pe dinafară. Nimic mai fals, după cum a arătat echipa PSD.

”PSD Mioveni a fost totdeauna și va fi pentru promovarea sportului de masă și de performanță! La un moment dat am ajuns ca 10% din bugetul local să fie alocat pentru pentru activitatea sportivă. Prin SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, administrația locală a alocat numai din 2019 și până în prezent 1.173.456 de lei pentru masă, cazare, transport… Nu este ușor, cheltuielile sunt mari, mai ales că suntem singura societate comercială din țară care furnizează majoritatea serviciilor publice prevăzute de lege. Dar în niciun caz nu închidem vreubn club, din contră! Să nu se uite că numai echipa PSD a votat în Consiliul Local Mioveni pentru construirea noului Spital. Tot echipa PSD a susținut tot timpul proiectul Catedralei din Mioveni. Echipa de la Consiliul Județean și parlamentarii PSD au fost mereu alături de noi și pentru construcția spitalului, și pentru extinderea rețelei de gaze, și pentru construcția sălii polivalente.”, a spus Nicolae Tudose.

”Văd că în spațiul public sunt foarte multe dezinformări cum că nu atragem fonduri, că nu vrem una, că nu vrem alta, că nu facem. În patru ani de zile, Primăria orașului Mioveni a atras, a semnat, a contractat și implementează proiecte de 52 de milioane de euro. (…) Uitați-vă prin oraș. Îndemn toți cetățenii orașului Mioveni să citească și să se informeze foarte bine înainte de a pune ștampila pe vreun partid politic. La Mioveni, lucrurile bune s-au făcut și se fac în echipă”, a afirmat Ciprian Țurlea.

”Noi, spre deosebire de competitorii noștri, am încercat – și cred cu tărie că am și reușit – să avem o campanie electorală curată, corectă, în care să arătăm ce am făcut în echipă și ce vom face. Am căutat să aflăm de la cetățenii cu care am venit în contact în campanie problemele pe care le au dânșii și ce și-ar dori de la viitorul primar și de la echipa de consilieri și vom face totul pentru a le îndeplini așteptările”, a declarat Aurel Costache.

”Numai cine nu vrea nu vede adevărul: și anume, la Mioveni avem o echipă performantă din punct de vedere administrativ și politic. Mioveni este a doua localitate ca performanță financiară din țară! La Mioveni s-au accesat fonduri europene pentru reabilitarea termică a școlilor, a liceelor, pentru apă și canal, dotări cu echipamente pentru săli de clasă, pentru iluminatul public, pentru reabilitarea bazinului de înot. De la Compania Națională pentru Investiții s-au obținut fonduri pentru podul nou de la Racovița, iar alte milioane de euro au fost accesate pentru construcția centurii ocolitoare a orașului. Nu este ușor, dar lucrând în echipă se vor depăși toate obstacolele”, a conchis Ion Mînzînă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.