Tentativă de viol în Gara Sud, din Pitești!

0

O tânără, în vârstă de 19 ani, a trăit clipe de coșmar în timp ce se afla în stația CFR – Gara Sud, din Pitești. Ea a fost victima unei tentative de viol. Fata a reușit să scape din mâinile agresorului și a sunat la 112. Individul a fost prins de polițiștii Transporturi la scurt timp după comiterea faptei. Acesta a fost arestat preventiv. M.Sandu

Întâmplarea a avut loc vineri 14 iunie, în jurul orei 5.30, în Gara de Sud, din Pitești. O tânără, în vârstă de 19 ani, din Mioveni, aștepta în stația CFR.

În afară de ea, în stație mai era un bărbat. Acesta s-a apropiat de fată și au intrat în vorbă. A convins-o să meargă cu el, la subsolul clădirii.

Se pare că fata s-a dus de bunăvoie, dar abia acolo a înțeles că a fost atrasă într-o capcană. Bărbatul a început să o pipăie și vrut să o dezbrace.

Speriată, tânăra s-a opus și a strigat! Se pare că atunci bărbatul s-a oprit, moment de care fata a profitat și a reușit să fugă.

În timp ce alerga, victima a apelat dispeceratul 112. La scurt timp, în stație au apărut polițiștii de la Transporturi. Oamenii legii au aflat de la fată ce s-a întâmplat și au pornit după agresor. Au reușit să-l prindă în gară și l-au dus la audieri.

Arestat preventiv

Individul este Adrian L., de 39 de ani, din Costești.  S-a stabilit că are antecedente penale, după ce a mai fost condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier.  Bărbatul a fost reținut sub acuzația de tentativă de viol.

Sâmbătă, 16 iunie, a fost dus la Judecătoria Pitești cu propunerea arestării preventive Judecătorii au admis cererea. În minuta ședinței de judecată scrie: ”…admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pite?ti în dosarul de urmărire penală nr. x. Respinge cererea de luare a măsurii a arestului la domiciliu ca neîntemeiată. În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 202 alin. (1) şi (3) şi art. 223 alin. (2) C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului L.A., cu antecedente penale, pentru o perioadă de 30 de zile începând de la data de 15.06.2024, mandatul fiind valabil până la data de 14.07.2024, inclusive.”

Decizia nu este definitivă și inculpatul a depus contestație în aceeași zi. Contestația se va judeca la Tribunalul Argeș pe data de 20 iunie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.