Viitori ofițeri,în practică la ISU Argeș!

0
 Șase studenți, în anii I și III din cadrul Academiei de Poliție ,,Al. I. Cuza”, s-au prezentat în această dimineață la sediul ISU Argeș pentru a efectua stagiul de practică. Timp de aproximativ trei săptămâni, aceștia vor participa la misiunile pompierilor, pentru a învăța de la profesioniști și a vedea cu se ce pot confrunta pe teren.
”În perioada 08 iulie – 02 august 2024, îndrumați de către tutorii lor profesionali, viitorii pompieri își vor consolida cunoștințele primite și vor fi implicați în activitățile desfășurate în cadrul subunităților de intervenție, căpătând astfel experiența ce stă la bazele unui salvator.
În urma discuțiilor cu aceștia, am aflat că sunt dornici să învețe din experiențele colegilor, că sunt nerăbdători să le adreseze întrebări și să-și sedimenteze informațiile acumulate la cursurile facultății.
Și-au propus să realizeze lucruri mărețe, iar prin perseverență să reușească să facă parte dintre cei mai buni pompieri. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, îi asigurăm de tot sprijinul nostru, contribuind cu pregătire specifică și exemple de bune practici.
Le dorim succes în misiuni, valorificând pe deplin aceste perioade de practică, când iau contact cu situații de urgență reale pentru salvarea de vieți și bunuri”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi text care spune „POM”