Hoțul locuia la hotel!

0
0

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Merişani, cunoscut de oamenii legii ca fiind autorul mai multor furturi, a fost săltat luni, din camera unui hotel din Bascov. Este bănuit că, înainte cu puţin timp de a ajunge la locul unde era cazat, acesta a spart o maşină, de unde a furat 500 de lei. Oamenii legii au aflat că tânărul locuia la hotel. 
Luni, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați, prin dispeceratul 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, i-ar fi fost sustrase, prin forțarea ușii, din autoturismul său parcat pe strada Maior Șonțu din Pitești, suma de 500 de lei și o cheie de autoturism. Hoţul a forţat încuietoarea şi a luat bunurile din torpedou. Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au efectuat cercetarea la fața locului. Oamenii legii au văzut şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropiere şi au reuşit să-l identifice pe autor, în persoana lui Pantelimon M., de 19 ani, din Merișani. Din aproape, în aproape, anchetatorii au aflat că suspectul nu locuieşte cu părinţii lui la Merişani, ci la un hotel din Bascov, acolo unde era cazat de ceva vreme. Tânărul mai este cercetat şi în alte dosare de furt şi fiind lesne de înțeles cum de își permite să locuiască la hotel. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ieri, urma să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Cercetările continuă în ceea ce-l priveşte pe Pantelimon M. pentru a se stabili întreaga lui activitate infracţională. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.