La 83 de ani a rămas fără casă!

0

Un incendiu puternic a izbucnit joi dimineață la o casă din Curtea de Argeș. Proprietara, o femeie în vârstă de 83 de ani, era în casă când a i-a luat foc locuința. A fost scoasă de un vecin care a văzut flăcările. Bătrâna  ajuns la spital după ce a făcut atac de panică. A rămas fără agoniseala de-o viață și fără locuință. M.S.

Incendiul  a cuprins o casă de aproximativ 80 mp din municipiul Curtea de Argeș, strada Râmnicu Vâlcea. Au intervenit pompierii pentru localizarea și lichidarea incendiului, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a asigurat intervenția medicală. Proprietara avea atac de panică și a fost transportată la spital de către echipajul medical.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire, potrivit reprezentanților ISU Argeș.

„Au ars acoperișurile casei și al unei anexe pe o suprafață totală de aproximativ 65 mp. Tavanele au fost afectate de incendiu și apă, iar o parte din acestea s-au prăbușit peste bunurile din interior.
Acolo locuia o bătrână în vârstă de 83 de ani, iar aceasta a fost evacuată de către un vecin care a observat incendiul”, au mai precizat reprezentanţii ISU Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.