Mort la 18 ani, în somn!

0
0

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a fost găsit mort miercuri seara. Trupul neînsufleţit a fost descoperit de tată, când s-a întors de la serviciu. Cu toate că a fost chemată ambulanţa, echipajul medical nu a putut face altceva decât să constate decesul tânărului. Părinţii au fost şocaţi de pierderea suferită. Trupul băiatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru autopsie, în vederea stabilirii cauzei decesului. 
Tiberiu Daniel V. era elev în clasa a VII-a la Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu din Mioveni. Băiatul se pregătea să susţină examenul de bacalaureat. Era tot mai stresat şi obosit, din această cauză. Poate tocmai de acea, timp de două zile, a rămas acasă, preferând să lipsească de la activităţile „Şcoala altfel”, organizate în cadrul liceului. Dorea să aibă mai mult timp să se odihnească şi să înveţe având în vedere că peste câteva luni avea examen. Miercuri, părinţii au plecat la serviciu. Primul care s-a întors acasă a fost tatăl. Bărbatul şi-a găsit fiul în dormitor, în pat, fără suflare. Părintele a sunat la 112 şi a chemat ambulanţa. Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, sosit la faţa locului, nu a mai putut face nimic pentru băiat, decât să constate decesul lui. Se spune că ar fi murit în somn. Cazul a fost preluat de poliţişti. În timpul cercetărilor de la faţa locului nu au existat indicii cum că tânărul ar fi avut o moarte violentă sau că şi-ar fi făcut singur rău. Pentru stabilirea cauzei decesului, trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş urmând să fie efectuată autopsia.

Se plângea de oboseală

Părinţii tânărului nu au putut să ofere multe detalii, în timpul cercetărilor. Oamenii erau în stare de şoc şi cu greu se putea discuta cu ei. Au spus totuşi, că fiul lor se plângea de oboseală în ultima vreme. Tiberiu Daniel V. mai are un frate mai mare care lucra la Bucureşti. Mama lui este cadru didactic la Şcoala Gimnazială „Virgil Calotescu” Bascov. Apropiaţii cred că tânărul a decedat în urma unui anevrism cerebral. Astăzi urmează să fie făcută autopsia şi trupul neînsufleţit va fi luat de la SML Argeş. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.