15 meciuri consecutive fără victorie!

1
0
  • Superliga, Etapa 1, Play-out: U Cluj – FC Argeș 2-0 (1-0)

FC Argeș a ajuns la 15 meciuri consecutive fără victorie după ce a început cu stângul play-out-ul Ligii I. La debutul lui Bogdan Argeș Vintilă pe banca tehnică, alb-violeții au cedat cu 0-2, în confruntarea de luni seară, din deplasare, cu Universitatea Cluj.
Clujenii au avut șansa de a deschide scorul încă din primele minute, însă Micle a reușit să blocheze șutul lui Filip. Replica piteștenilor a venit prin Calcan, dar portarul Gorcea a fost la post. Ardelenii au continuat să pună presiune pe adversar, dar Micle a parat șutul lui Remacle rămas singur cu goalkeeperul argeșean. Universitatea a deschis scorul în minutul 45 prin Remacle după o acțiune în care Chipciu a făcut KO defensiva echipei din Trivale. După pauză, Universitatea și-a trecut în cont două mari ocazii de gol prin Thiam, dintre care una singur cu portarul. FC Argeș a avut șansa de a restabili egalitatea prin Calcan, însă Gorcea a avut o intervenție salvatoare. Scorul final a fost stabilit de Tescan, în ultimul minut al partidei, cu un șut din interiorul careului. În urma acestui eșec, Argeșul a coborât pe locul 9 al play-out-ului, cu 14 puncte, poziție direct retrogradabilă.

1 COMENTARIU

  1. Încă O umilinta trăită. Acest Gentea la scos la bătaie pe Vintilă acesta de o naivitate incredibilă a acceptat fara sa gândească repercursiunile unei retrogradă . In schimb Gentea sa spălat din nou pe mâini de mizeria pe care a creato la FC Argeș.Un sfat pt. Gentea in ideea de a mai salva ceva din acest Club. Demite i neîncetat pe cei ce au contribuit din culise la acest dezastru; Foamete,Stanciu ,Alexe,Consiliul De Conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.