Pieton în stare critică, după accident!

0

Un grav accident rutier a avut loc ieri, la Bascov, pe DN 7. Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost lovit de mașină. Se spune că pietonul traversa neregulamentar. Acesta a ajuns la spital în stare gravă. Era în comă, intubat și cu leziuni grave la cap.
Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12.00, pe DN 7, în apropiere de o pensiune. Serghiuță C., de 62 de ani, din orașul Novaci, județul Gorj, conducea un autoturism Peugeot pe DN 7, din direcția Râmnicu Vâlcea către Pitești. Mihai M., de 44 de ani, din Bascov, a vrut să traverseze. Se pare că omul nu s-a asigurat și a ieșit în fața mașinii fiind izbit în plin. În urma impactului deosebit de puternic, pietonul a rămas la pământ, în stare de inconștiență. Așa a fost găsit de echipajul Serviciului de Ambulanță Argeș care l-a stabilizat și l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Medicii au constatat că avea leziuni la cap. Pacientul a fost intubat. El a fost supus mai multor investigații pentru a se stabili ce leziuni interne are. Starea lui era critică. Avea fractură de coloană cervicală, hemoragie intracraniană și traumatism cranio-cerebral grav. A fost internat la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. În timpul cercetărilor de la fața locului, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.
Polițiștii serviciului Rutier Pitești au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru a se stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul. M.Sandu Foto: Info Trafic Pitești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.