Păcălită de proxenet, trimisă la produs

0
0

Poveste incredibilă a unei minore care a fost păcălită de un proxenet şi obligată să se prostitueze. Fata avea doar 14 ani atunci când individul a minţit-o că este gravidă cu el, ca ulterior să poată profita de pe urma ei. Deşi a fost condamnat la 6 ani închisoare cu executare, bărbatul nu este de găsit, acesta fiind fugit din ţară. 
Bărbatul a fost trimis în judecată în martie 2021 de procurorii DIICOT Piteşti, sub acuzaţia de trafic de minori. În luna august a anului 2022 a fost condamnat, în lipsă, la 6 ani închisoare cu executare. Magistraţii l-au obligat pe inculpat să-i plătească tinerei daune morale în valoare de 10.000 de euro. Curtea de Apel Pitești a dat sentința definitivă în această lună, menținând sentința Tribunalului Argeș. Tânăra din Pitești avea 14 ani în 2012, când l-a cunoscut pe proxenet. Fata avea o situația materială precară și locuia cu sora sa. Mama ei plecase la muncă în Spania încă din 2007, iar tatăl biologic o abandonase înainte de naștere. Minora l-a cunoscut pe proxenet prin intermediul unei colege. Iar după doar două săptămâni, aceasta a început o relație de iubire cu bărbatul respectiv, care nu avea ocupație și era cunoscut în oraș ca având un comportament agresiv.

Convinsă cu un test de sarcină

La audieri minora le-a declarat anchetatorilor: „Încă de când l-am cunoscut, acesta obișnuia să-mi facă diverse cadouri, îmi vorbea frumos și se comporta frumos cu mine și mai mult, a reușit să mă scoată din cercul de prieteni în care eram, întrucât obișnuiam să consum alcool și droguri cu aceștia. După aproximativ 2 săptămâni, timp în care ne vedeam aproape în fiecare zi, am întreținut relații sexuale normale cu el la un hotel, iar înainte de acel moment eram virgină. După o săptămână, m-a dus din nou la acel hotel și mi-a pus la dispoziție un test de sarcină, iar după ce am făcut acest test, mi-a spus că sunt însărcinată și că trebuie să locuiesc împreună cu el că acum sunt nevasta lui. (….) Ulterior am aflat că nu rămăsesem însărcinată și m-a mințit pentru a mă convinge să locuiesc cu acesta”. Au locuit împreună un an, iar bărbatul a devenit agresiv cu ea încă din primele luni de relaţie. Au fost depărţiţi o perioadă, între timp minora a ajuns în grija bunicului. În primele luni din 2014, deoarece nu mai avea bani, tânăra la o prietenă care era cunoscută pentru exploatarea sexuală a fetelor. Iar la îndemnul femeii, minora a început să practice prostituția.
Proxenetul a aflat şi a forțat-o pe minoră să practice prostituția pentru el. Acesta dădea anunţuri la ziar ca să-i găsească clienţi , dar îi racola pe bărbaţii dornici de sex şi dintr-un bar situat la periferia Piteştiului. Tariful pentru o partidă de sex era de 200 lei. Un alt client a dat proxenetului prețul de 1.200 lei pentru o zi petrecută cu minora. Individul a fost reclamat într-o zi, după ce minora a fost bătută crunt. Deşi inculpatul a fost citat să se prezinte la audieri acesta fugit şi întreaga cercetare şi procesul s-au desfăşurat în lipsa lui. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.