Humus de casă

0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 15 min
• Timp de gătire: 12 min
• Gata în: 27 min
Ingrediente:
• 500 gr. năut
• sucul a 2 lămâi
• 100 ml ulei
• 2 linguri pastă de susan
• 4 căţei de usturoi
• 1 crenguță pătrunjel
Mod de preparare:
Cu o seară înainte de preparare, se pune năutul în apa rece. A doua zi se scurge si se pune la fiert, iar când boabele s-au înmuiat, se scurg si se mixează.
Se adaugă pasta de susan
Se adauga sucul de lamâie si uleiul în timp ce se continua mixarea, apoi usturoiul pisat.
Se scoate pasta într-un bol sau o farfurie, i se fac câteva sanţuri la suprafaţa si se pune puţin ulei de măsline, simplu sau aromatizat.
Se aduce la masa cu pătrunjel si, eventual, lamâie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.