S-a descheiat la pantaloni în faţa minorei!

0
0

Gesturi obscene făcute în fața unei copile, pe o stradă din apropierea centrului municipiului Pitești. Un bărbat, trecut de prima tinerețe, s-a descheiat la pantaloni și-a arătat bărbăția și…Speriată, fata le-a povestit părinților întâmplarea, iar ei au sunat la 112. Individul a fost depistat și reținut. Este un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Olt. 
Întâmplarea a avut loc luni, în jurul orei 17,00, în apropiere de izvorul de pe strada Mihai Viteazul, în apropiere de biserica Sfânta Vineri. Minora era în zonă când s-a apropiat de ea un bărbat cu aspect neîngrijit. Vorbindu-i extrem de vulgar, individul s-a descheiat la prohab, şi-a scos membrul şi a început să facă gesturi obscene. Speriată, fata a luat-o la fugă şi s-a dus direct acasă unde le-a povestit părinţilor întâmplarea. Omenii au reclamat totul la Secţia 1 Poliţie iar anchetatorii au demarat cercetările. Copila l-a descris în faţa poliţiştilor pe exhibiţionist ca fiind un bărbat în vârstă, care arăta ca un om al străzii. Pornind de la informaţiile primite de la fată, cu ajutorul unor camere de supraveghere montate în apropiere, bărbatul a fost identificat. Radu Relu A., de 54 de ani, din comuna Tufeni, judeţul Olt, a fost prins de poliţişti marţi şi dus la audieri. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Radu Relu A. nu are antecedente şi este cunoscut ca persoană fără adăpost.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ieri fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.