A doua finală din lupta pentru supraviețuire!

1
  • FC Argeș – FC Voluntari, duminică, ora 13.30, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

După o pauză de două săptămâni prilejuită de meciurile reprezentativelor României, în acest week-end se va relua campionatul la Liga I.
FC Argeș va întâlni duminică, de la ora 13.30, pe propriul teren, pe FC Voluntari, numărul 2 din play-out-ul Superligii Superbet. Confruntarea de pe stadionul Nicolae Dobrin este una foarte importantă pentru alb-violeți care nu mai au voie să facă pași greșiți în lupta pentru evitarea retrogradării. Piteștenii au început cu stângul play-out-ul, pierzând cu 0-2, confruntarea din deplasare cu Universitatea Cluj, din prima etapă a play-out-ului, în timp ce ilfovenii au reușit să obțină un punct, în partida de pe propriul teren, cu FC Hermannstadt. În acest moment, FC Argeș ocupă locul 9 în play-out, cu 14 puncte, poziție direct retrogradabilă, iar FC Voluntari se situează pe locul 5, cu 18 puncte. În sezonul regular, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0, atât la Pitești, cât și la Voluntari.
Duelul cu ilfovenii este meciul de debut al antrenorului Bogdan Argeș Vintilă în fața fanilor piteșteni care așteaptă cu mare nerăbdare un joc bun al favoriților și 3 puncte, după seria de 15 meciuri fără victorie. M.D.

1 COMENTARIU

  1. Dacă nu câștigăm bunul simț trebuie să primeze si cei din conducere să-și de-a demisia . Foamete,Stanciu ,Alexe și tot CD. Iar dacă nu se întâmplă așa Gentea va pierde fără doar și poate. Oricum nu va fi afectat prea mult omul își urmărește interesul Politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.