CS Mioveni a revenit cu antrenamentele pe plan local

0

Astăzi galben-verzii vor disputa un amical cu CS U Craiova II
Meciul începe la 12.00 şi se joacă pe Stadionul Orăşenesc

CS Mioveni a revenit la antrenamentele pe plan local de la începutul acestei săptămâni. Gal­ben-verzii se vor pregăti în următoarele trei săp­tămâni la Mioveni, având programate antrena­mente zilnic dar şi câteva meciuri amicale.
Argeşenii s-au reunit acum, la mijlocul lui ianuarie, iar ultimele două săptămîni le-au petrecut la Izvorani, unde au desfăşurat cantonamentul de iarnă. De luni echipa a revenit acasă şi se pregăteşte pe terenurile de la Grupul Şcolar sau Stadionul Orăşenesc. Astfel, Mioveniul va începe astăzi o nouă serie de meciuri amicale, cele de pe plan local. Un prim adversar va fi, echipa de Ligă a III-a, CS U Craiova II, meciul fiind programat de la ora 12.00, pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni. De altfel, toate partidele de verificarea care vor mai avea loc până la începerea sezonului sunt contra unor echipe din eşalonul al treilea.
În total, până pe 22 februarie, când este programată prima etapă din 2020, galben-verzii vor mai disputa 4 amicaluri. Primul are loc mâine, la Mioveni cu CS U Craiova II, al doilea este programat sâmbătă, 8 februarie, cu CS Afumaţi, la Curtea de Argeş, al treilea va avea loc miercuri 12 februarie, cu Vediţa Coloneşti, iar al patrulea se va disputa sâmbătă, 15 februarie, contra echipei CSM Slatina.
Până acum, de la reluarea pregătirii, CS Mioveni a avut programate 3 jocuri de pregătire, toate jucate în cadrul cantonamentului de la Izvorani: 14-1 cu Abatorul Slobozia, 4-0 cu SC Popeşti Leordeni şi 1-2 cu Turris Tr. Măgurele. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.