Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

0
0

Remiză cu ruşii
În al patrulea amical desfăşurat în cantonamentul din Turcia, divizionara secundă Dunărea Călăraşi a obţinut o remiză, 2-2, rezultat pe care nu îl mai înregistrase până acum. Echipa antrenată de Cristian Pustai a terminat la egalitate, cu Yenisey Krasnoyarsk, ocupanta locul 17 din 20 în liga secundă a Rusiei. Românii au condus de două ori, însă de fiecare dată au fost egalaţi.
Georgian Honciu a deschis scorul în minutul 18, iar în 44 a punctat şi Bogdan Rusu.
Au cedat cu armenii
”U” Cluj a pierdut al doilea amical desfăşurat în cantonamentul din Cipru. Echipa din Liga 2 a cedat cu 1-3 jocul cu FC Ararat-Armenia, ocupanta locului 2 în prima ligă din Armenia, la un punct de lider.
În primul test din acest stagiu de pregătire, tru­pa lui Adrian Falub trecuse cu 4-2 de Rigas FS, a doua clasată din Letonia, în sezonul trecut.
Un gol pe repriză
După înfrângerea cu echipa de Liga 3 U Craiova 1948 SA, scor 2-3, Rapid a dovedit slăbiciuni şi în următorul amical desfăşurat în cantonamentul din Turcia.
Giuleştenii au cedat cu 0-2 testul cu CSKA 1948 Sofia, ocupanta locului 2 în liga secundă a Bulgariei, cu multipla campioană din ţara vecină pentru care a jucat în 2010 şi Daniel Pancu, care e pe locul 4 în prima ligă.
Au venit în ţară
Concordia Chiajna şi-a încheiat cantonamentul din Turcia, nu înainte de a mai disputa un meci amical, al treilea în acest stagiu de pregătire. Echipa ilfoveană a pierdut cu 1-0 jocul cu FK Sloboda Tuzla, ocupanta locului 10 din 12 în prima ligă din Bosnia şi Herţegovina.
În această partidă, Florin Bratu a avut la dispoziţie doi noi jucători. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.