Mâine, ultima zi de colectare a electronicelor vechi

0
0

În Mioveni este organizată o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE) în cadrul campaniei naţionale ”Locul deșeurilor nu este în casă!”, iar mâine este ultima zi în care mai pot fi predate electronicele vechi. 
Astfel, până pe 7 aprilie, cetățenii din Mioveni sunt invitaţi să se debaraseze de obiectele electronice și electrocasnice vechi sau defecte. Intervalele orare de colectare a acestor deșeuri sunt următoarele: 09.00-13.00 în orașul Mioveni și 17.00-20.00 în cartiere.
Pentru informaţii şi programări privind preluarea gratuită la maşina de colectare se poate apela numărul de telefon: 0734.836.117. Va fi colectat orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, care se bagă în priză ori funcționează pe baterii, indiferent de greutate sau volum, de modul de prezentare sau stare, inclusiv corpuri de iluminat, tuburi fluorescente, baterii (non-auto), echipamente IT.
Campania este realizată de Asociaţia Română pentru Reciclare – RoREC, în colaborare cu Primăria orașului Mioveni și cu Save the World by Recycking SRL.S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.