Bătrânul şi-a lovit soţia şi fiica cu vătraiul!

0
0

Alcoolul l-a transformat pe un bătrân, în vârstă de 71 de ani, într-un om extrem de violent. Cu mintea răvășită de alcool, bărbatul şi- a lovit soţia, o femeie în vârstă de 63 de ani. Când fiica celor doi a intervenit să îşi apere mama, a lovit-o şi pe ea, cu un vătrai. Scandalul a fost aplanat de poliţişti, însă, după câteva ore bătrânul a recidivat. Ca să-l liniştească poliţiştii l-au reţinut şi bărbatul s-a trezit din băutură în arestul IPJ Argeş.
În ziua cu pricina, I.O., de 71 de ani, din comuna Albeştii de Argeş a băut peste măsură. Bărbatul s-a tot certat, pe parcursul zilei, cu soţia în vârstă de 63 de ani, şi seara în jurul orei 19,00 a început să o lovească. I-a tras mai mulţi pumni, moment în care victima i-a cerut ajutorul fiicei, care locuieşte în aceeaşi gospodărie, separat. Femeia, în vârstă de 43 de ani, s-a dus în casa părintească şi i-a cerut tatălui să înceteze. Nu numai că nu s-a potolit, dar I.O. a lovit-o şi pe fiica lui, cu pumnii. Apoi, a pus mâna pe un vătrai şi a atacat-o provocându-i o rană la faţă. Cum scandalul degenerase, a fost sesizată Poliţia la 112. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au mers la faţa locului. Oamenii legii au parcurs procedura de întocmirea a formularului de evaluare a riscului, ocazie cu care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, valabil pe 5 zile. Potrivit acestuia I.O. nu avea voie să se apropie la mai mult de 10 metri de soţia şi de fiica lui. Fiica, deşi avea o rană la faţă care necesita îngrijiri medicale, a refuzat să fie transportată la spital, ca să nu îngreuneze soarta tatălui pe numele căruia a fost întocmit dosar penal.

A petrecut o noapte în arest

După ce au plecat oamenii legii, fiica şi-a luat mama în casa ei şi bătrânul a rămas singur în locuinţă. Este posibil să fie continuat să bea. În loc să se culce, în jurul orei 22.30 s-a dus la uşa casei fiicei, cu chef de scandal. Ginerele nu l-a lăsat să intre în casă, a sunat din nou la 112 şi bătrânul a fost luat şi dus la audieri. În cursul nopţii I. O. a fost reţinut şi a fost dus în arestul IPJ Argeş, acolo unde s-a trezit din băutură şi a realizat abia a doua zi ce a făcut. Vineri, cel în cauză a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, care a dispus cercetarea sub măsura preventive a controlului judiciar.
Procurorul a menţinut obligaţiile potrivit cărora nu are voie să se apropie de victime. Bătrânul este cercetat în continuare pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și nerespectarea ordinului de protecție. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.