Încă un pas spre Liga a II-a!

1

FC Argeș și-a complicat și mai mult situația în clasament după ce a pierdut cu 1-2, confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu FC Hermannstadt, din runda cu numărul 5 a play-out-ului Superligii Superbet.
Piteștenii au făcut o primă repriză foarte slabă și au încasat două goluri în urma unor greșeli mari ale defensivei argeșene. Hermannstadt a deschis scorul în minutul 11, prin Limaj, care a șutat din întoarcere, de lângă Njike, lângă rădăcina barei. Argeșul a încercat să dea replica prin Șerban, însă șutul său a fost respins în ultimul moment de Letica. Până la pauză, sibienii au mai marcat încă o dată, Paraschiv punând latul la centrarea de manual a lui Balaure. După revenirea de la cabine, Piteștiul a încercat să reintre în joc. În minutul 61, alb-violeții au redus din diferență prin Koubemba, iar speranțele de a scoate o remiză au încolțit din nou. Din păcate, aceasta avea să fie și ultima mare ocazie de gol, FC Argeș nereușind să își mai creeze și alte oportunități de a restabili egalitatea. Acest eșec a fost al patrulea înregistrat de alb-violeți în play-out, iar misiunea echipei pregătite de Bogdan Vintilă de a prinde un loc de baraj devine una din ce în ce mai complicată. În urma acestui eșec, FC Argeș a rămas cu o zestre de doar 17 puncte și ocupă locul 9 în clasamentul play-out-ului, poziție direct retrogradabilă.
Superliga Superbet, Sezonul 2022-2023, Play-Out, Etapa 5
FC Hermannstadt – FC Argeș 2-1(2-0)
Au marcat: Limaj(min.11), Paraschiv(min.38) / Koubemba(min.61)
FC Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, Stoica, Opruț(min.78 Medina) – Mino Sota, Alhassan(min.65 Biceanu) – Balaure(min.65 Bărbuț), Limaj(min.90+1 Issah), Popescu(min.78 Oroian) – Paraschiv
Rezerve neutilizate: Muțiu, Issah, Petrescu, Babic, Buhăcianu
Absenți: G. Iancu (suspendat), Antoche (accidentat)
Antrenor: Marius Măldărășanu
FC Argeș: Micle Tofan, Turda, Dobrosavlevici(min.62 Zebic), Brendon Lucas, Rizzi(min.46 Jakolis) – Nijke(min.62 Meza Colli), Mimito, Șerban(min.62 Jobello) – Calcan(min.90 Pîrvu), Koubemba
Rezerve neutilizate: Micu, Moisie, Crețu, Tîrcoveanu
Absenți: Bassong (accidentat), Straton, M. Constantin, Vianna, Celestine, Donisa (neincluși în lot), Garita (exclus din lot)
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă
Cartonașe galbene: Petrescu, Opruț / Dobrosavlevici, Calcan
Stadion: Municipal (Sibiu)
Arbitru: Marian Barbu(Făgăraş) / A1: Ciprian Danşa (Satu Mare), A2: Bogdan Gheorghe (Bucureşti) / Arbitru VAR: Ovidiu Haţegan (Arad), Arbitru AVAR: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti)
Observator joc: Marian Bucurescu
Observator arbitri: Nicolae Grigorescu.
Cum s-au marcat golurile:
⚽ min.11: 1-0! Călin Popescu deviază o centrare, mingea ajunge la Limaj, iar mijlocașul sibienilor punctează cu un șut lângă bară!
⚽ min.38: 2-0! Balaure centrează perfect, iar Paraschiv pune latul și reia în poartă!
⚽ min.61: 2-1! Calcan îi pasează lui Koubemba, care împinge mingea în plasă, de lângă Stoica! M.D.

1 COMENTARIU

  1. Strângeți rândurile, șanse mici de a evita retrogradarea directă. Va fi foarte dificil,exista șanse de a termina în primele 14.Arătăm rău, totul pare programat .Luam multe goluri în special pe partea dreapta a apărării.Atacul aproape inexistent,goluri puține.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.