Plecați după puncte, la Universitatea Cluj!

0
  • Superliga, Play-out, Etapa 5: U Cluj – CS Mioveni, astăzi, ora 17:30

CS Mioveni joacă în această după-amiază, în deplasare cu Universitatea Cluj, partida contând pentru etapa a 5-a din Play-out-ul Superligii. Meciul începe la ora 17:30 și se dispută pe Stadion Gaz Metan deoarece pe Cluj Arena se schimbă gazonul.
Galben-verzii mai au o șansă, mica, de salvare de la retrogradare, dar pentru asta trebuie să obțină numai victorii până la finalul sezonului, în cele 5 partide rămase de disputat.
Acest lucru pare însă imposibil avân dn vedere jocul practicat în ultimel 4 partide, însă Nicolae Dică nu a abandotat corabia și le-a insuflat și elevilor săi speranța că nu este chiar totul pierdut. Pentru ca visul să și materializeze, argețenii trebuie însă să abordeze total diferit această partidă și să arate o altă față, față de cea arătată în play-out până acum. În primele 4 meciuri din această fază a competiției, CS Mioveni a suferit așadar numai înfrângeri: 0-3 la FC U Craiova, 0-2 cu Chindia Târgoviște, 0-2 la Petrolul și 0-1 cu Hermannstadt, echipa nereușind să marcheze și după evoluții care au fost total sub așteptări.
De partea cealaltă, Universitatea Cluj a avut rezolutate contradictorii în primele 4 jocuri, reușind să câștige, 2-0 cu FC Argeș, să piardă apoi fără drept de apel la UTA, 0-2 și cu FC U Craiova 1-3 și să se impună cu 2-0 în deplasarea de la Petrolul.
Cele două echipe s-au mai întâlnit în acest sezon de două ori până acum, în sezonul regulat.
La Mioveni s-au impus nemeritat, ardelenii, cu 1-0, iar în retur Mioveniul a scăpat printre degete victoria, după ce a avut 2-0, fiind egalată.
Această ultimă partidă de altfel, s-a jucat tot la Mediaș, în februarie și s-a numărat printre jocurile bune și dătătoare de speranță pe care le-a practicat echipa lui Dică în prima parte a anului 2023.
În momentul de față, CS Mioveni este ultima în clasament , cu dor 11 puncte, la 6 de următoarea clasată și la 7 de primul loc de baraj, în timp ce Universitatea Cluj este aparent liptistă de griji, fiind pe locul 6 cu 23 de puncte, prima deasupra liniei de baraj., cu 4 puncte avans față de Chindia. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.