Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 40 min
• Timp de gătire: 80 min
• Gata în: 2 ore, 0 min
Ingrediente:
• 1 kg muşchi de porc
• sare
• piper
• 50 gr. unt
• 50 ml ulei de floarea-soarelui
• 2-3 ardei roşu şi verde
• un dovlecel
• 1-2 vinete
• 6 roşii
• cimbru verde
• 1 legatura pătrunjel
• boia iute
• salată verde
Mod de preparare:
Se taie muşchiul de porc astfel încât să se poată intercala cu legumele coapte. Se curăţă vinetele, dovleceii şi ardeii, se spală, se scurg şi se condimentează cu sare, apoi se pun să se rumenească în puţin unt, într-o tavă, la cuptor. După ce s-au copt legumele, se intercalează cu feliile de carne, se condimentează cu sare, boia şi piper, se stropesc cu ulei şi unt topit şi se bagă din nou la cuptor. Spre sfârşit, se adaugă piureul de roşii pregătit în prealabil, se presară cimbru şi pătrunjel pe deasupra şi se mai lasă câteva minute să capete crustă. Se serveşte salată verde şi roşii.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525