Nicolae Dică a plecat, ieri, de la CS Mioveni!

0

3 luni și jumătate a rezistat Nicolae Dică pe banca Mioveniului, antrenorul reziliindu-și ieri contractul în urma rezultatelor dezamăgitoare!
”Nicolae Dică se desparte de CS Mioveni cu 4 etape înainte de finalul sezonului” este știrea care a surprins ieri lumea fotbalului argeșean și national. Antrenorul și-a depus initial demisia la club și urmau să se semneze actele. La scurt timp după apariția veștii, conducerea lui CS Mioveni a confirmat despărțirea de Nicolae Dică. Astfel, contractul dintre cele două părți a fost reziliat pe cale amiabilă, fără vreo pretenție financiară din partea vreunei părți. O dată cu Dică, de la echipă a plecat și secundul său, George Cotigă. ”Decizia a fost luată pe cale amiabilă, după 14 meciuri în care ”Nick” a condus echipa galben-verde. Au fost, 9 partide în finalul sezonului regulat și alte 5 în play-out. Din păcate, după primele nouă partide în care rezultatele au fost încrezătoare, au urmat cinci înfrângeri în play-out. Îi mulțumim lui Nicolae Dică pentru munca depusă la CS Mioveni și îi dorim succes în continuare!” a transmis conducerea clubului.
În plus conducerea clubului a fost ieri în discuții pentru numirea unui antrenor interimar până la sfârșitul campionatului. Dacă nu a fost anunțat aseară, acesta urmează a fi anunțat astăzi. Ultima oară, în această postura a fost Marius Stoica, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al CS Mioveni. Galben-verzii iau în calcul, acum, orice variantă. Până atunci, de pregătirea echipei s-a ocupat și se ocupă preparatorul fizic Vlad Țăran, cum s-a întâmplat de altfel și în iarnă, până la numirea lui Dică. n
Următorul meci oficial al Mioveniului va fi sâmbătă, pe propriul teren, cu FC Argeș. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.