Crimă urmată de sinucidere la Pietroșani!

0

Crimă oribiliă petrecută în cursul nopții de joi spre vineri, în comuna Pietroșani, satul Bădești. O femeie a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei. Cadavrul a fost descoperit în curte. Nenorocirea nu se încheie aici! Soțul celei moarte, a fost găsit și decedat în casă. M.S.

Anchetatorii bănuiesc că bărbatul și-a ucis soția după care s-a sinucis. Descoperirea traumatizantă a fost făcută vineri dimineaţă, de copiii celor doi .

În acest moment, echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale se află la faţa locului, alături de un procuror. Din primele cercetări reiese că omorul ar fi avut loc în cursul nopţii, când bărbatul în vârstă de 44 de ani, i-ar fi tăiat gâtul soţiei lui de 38 de ani.

Cadavrul acesteia a fost abandonat în spatele casei. Se presupune că la scurt timp, bărbatul s-a dus şi s-a sinucis. Trupul lui a fost găsit agăţat în ştreang, în holul casei. Cei doi copii, de 3 ani,  respectiv 10 ani, sunt cei care au descoperit crima. Micuţii şi-au sunat o rudă anunţînd-o despre cele petrecute. Deocamdată nu se cunoaşte mobilul crimei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.