Biciclist mort în accident, la Hârseşti!

0
0

 

Accident soldat cu moartea unui biciclist, petrecut sâmbătă după-amiază, în comuna Hârseşti. Două maşini s-au ciocnit violent acroşând vehiculul pe două roţi. Impactul a fost atât de puternic, încât bicicleta a aruncată de pe şosea şi a rămas agăţată într-un gard. Biciclistul în vârstă de 54 de ani, a fost proiectat la câţiva metri distanţă. M.S

Grav accident rutier petrecut vineri după-amiază în comuna Hârseşti. Două maşini s-au ciocnit violent. Este vorba de un BMW condus de un tânăr de 19 ani din aceeaşi localitate şi un Volkswagen Polo, la volanul căruia era un bărbat de 59 de ani, din comuna Bârla.

În timpul impactului dintre cele două maşini, Volkswagenul a ajuns în şanţ. Ca urmare a coliziunii dintre maşini, a fost acroşat un biciclist. Acesta a fost proiectat de pe şosea iar bicicleta a rămas agăţată în gardul unei proprietăţii.

Biciclistul în vârstă de 54 de ani, din comuna Hârseşti a suferit leziuni extrem de grave. A fost găsit în stare de inconştienţă de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Au fost demarate manevrele de resuscitare dar acestea nu au avut succes, fiind declarat decesul.

Poliţiştii au acum o sarcină dificilă, urmând să stabilească în mod cert, care dintre şoferi l-a lovit pe biciclist. Se pare că victima mergea pe marginea şoselei, din spate a venit şoferul cu Volkswagenul care mergea în aceeaşi direcţie. Autoturismul a fost lovit tot din spate, de BMW. În urma impactului dintre  maşini, Volkswagenul a fost aruncat în şanţ fiind întors în direcţia opusă faţă de sensul lui de mers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.