”S-a terminat un ciclu de doi ani!”

0
0

După demisia antrenorului Nicolae Dică, de pregătirea galben-verzilor la ultimele meciuri de campionat s-a ocupat preparatorul fizic al echipei Vlad Țăran. De altfel, acesta a fost și cel care a oferit interviuri înainte și după meciul disputat cu FC Argeș, explicând situația la echipă.
”Ne-am ridicat la nivel cu copiii, cu ce am putut. O să ne axăm pe jucătorii români, după care urmează o reorganizare a clubului, nu e un capăt de țară să retrogradezi, s-a terminat un ciclu de doi ani, e un lucru foarte mare ce s-a întâmplat la Mioveni, promovare și menținere și uite că am ajuns în aproape ultimele etape cu șanse, ne-am bătut, atât s-a putut, nu-i nicio problemă.
Oamenii din conducerea clubului sunt foarte pricepuți și să știți că Mioveniul va avea un cuvânt de spus la promovare. Nu cred că putem găsi un moment exact unde s-a greșit, de la conducere până la antrenori și jucători, inclusiv eu, toată lumea a avut un aport aici, cu mici sau mai mari greșeli. Până la urmă, cineva trebuia să pice. Nu ne-am făcut de râs” a declarat Vlad Țăran. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.