Pakistanez tâlhărit de prostituată

0
2

Două tinere prostituate, în complicitate cu un bărbat, au pus la cale tâlhărirea unui cetăţean pakistanez. I-au furat o borsetă cu 10.000 de euro după ce una dintre femeile de moravuri uşoare i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă. Cei implicaţi au fost prinşi pe rând. Acum, a ajuns în arestul IPJ Argeş şi cel care a plănuit totul, un tânăr de 27 de ani, din Bucureşti. 
Tâlhăria a fost comisă seara, pe 22 ianuarie 2023. Pakistanezul, în vârstă de 33 de ani, a văzut un anunţ în care o prostituată îşi anunţa serviciile. S-a dus la un apartament, din Piteşti, acolo unde urma să se întâlnească cu tânăra, dar nu era singură. În locuinţă mai era o minoră de 17 ani, şi ea prostituată, şi un tânăr, toţi fiind din Bucureşti. La un moment dat, Anamaria V., de 21 de ani, escorta, i-a pulverizat spray lacrimongen în faţă clientului şi i-a furat borseta în care bărbatul avea 10.000 de euro. Imediat după comiterea faptei cei trei au dispărut. Banii au fost împărţiţi între cei care au pus la cale atacul. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești i-au identificat pe autori, aceştia fiind prinşi pe rând. Pe 16 martie a.c., a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore față de Anamaria V. de 21 de ani, ulterior fiind dispusă cercetarea acesteia sub măsura preventivă a controlului judiciar. De asemenea, pe 03 mai a.c., a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, și față de minora L.M. de 17 ani.
Pe 5 mai, vineri, Robert C., de 27 de ani a fost prins de oamenii legii şi a fost reţinut. Tot vineri, a fost dus la Judecătoria Piteşti cu propunerea arestării preventive, acolo unde a fost emis un mandat pentru 30 de zile. Cei trei sunt acuzaţi de tâlhărie calificată. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.