Dacia Spring, probleme cu încărcarea

1
1
  • Mai multe mașini au fost chemate în service pentru verificări

Dacia a inițiat o campanie de rechemare în service a medelului electric Spring, pentru remedierea „unei posibile funcționări necorespunzătoare a unității de încărcare a vehiculului”. 
Din câte se pare, modelele vizate sunt cele produse în 2023. „Dacia acordă o deosebită atenție calității de fabricație și urmărește în mod permanent evoluția autovehiculelor fabricate. Echipele noastre au observat o posibilă funcționare necorespunzătoare a unității de încărcare a vehiculului, ceea ce ar putea conduce la afișarea unei alerte pe tabloul de bord sau ar putea împiedica pornirea vehiculului. Vă invităm așadar să contactați în cel mai scurt timp un Reparator Autorizat Electric Dacia din România și să stabiliți o vizită pentru a efectua, în mod preventiv, verificarea și reprogramarea unității de încărcare a vehiculului”. Intervenția de actualizare a softului de încărcare va fi făcută gratuit. Până acum, Dacia Spring a mai lansat o singură campanie, care viza remedierea unor posibile defecțiuni la centura de siguranță de pe bancheta din spate a mașinii.
„Dacia a lansat o Operațiune Tehnică Specială (rechemare în service) pentru 1.730 de vehicule Spring fabricate în perioada iulie – octombrie 2022, pentru care s-a constatat existența unui risc de funcționare necorespunzătoare a unității de încărcare din vehicul” au precizat pentru Profit.ro reprezentanții Uzinei. S.M.

1 COMENTARIU

  1. Sa vedeti pese vreo 10-20 de ani cat va costa CASAREA unei masini electrice (bateriile masinii contin substante toxice si nu pot fi aruncate la tomberon…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.