Canoiștii Victor și Adrian Stepan vor medalii la Cupa Mondială!

0
0

De astăzi și până duminică, la Szeged, în Ungaria, va avea loc Cupa Mondială de sprint, competiție la care vor fi prezenți cei mai buni kaiaciști și canoiști din lume.
Clubul Sportiv Municipal Piteşti va fi reprezentat la acest concurs de fraţii Adrian şi Victor Stepan, cei mai valoroși canoiști ai clubului din Ștrand. Sportivii argeşeni vor fi însoţiţi la competiţia din ţara vecină de antrenorul lotului național Florin Popescu, fost campion olimpic. Din lotul României face parte şi Cătălin Chirilă, campionul mondial en-titre. Cei doi argeșeni au ca obiectiv la această întrecere evoluții cât mai bune în probele de canoe 2 – 500, 1000 m și canoe 2 – 100 m mixt, iar dacă se va putea și urcarea pe podium în probele .
Tot în această perioadă, Nadia Haidar, tripla campioană naţională la juniori I şi componentă a lotului naţional urmează un stagiu de pregătire de doua săptâmâni( 11-24 mai) ce se va desfăşura la Complexul Sportiv Naţional Nicolae Navasart din Snagov. În acest interval talentată sportivă va avea de susţinut şi examenul de bacalaureat. Pe 2 iunie, sportiva argeşeană va participa la selecția pentru formarea echipei ce va reprezenta România la Campionatul Mondial de Sprint pentru juniori și U23, competiție care se va desfășura în perioada 6-9 iulie, în Italia, în localitatea Auronzo. Sportivii secţiei de kaiac – canoe de la CSM Pitești sunt pregătiţi de antrenorii Gheorghe Din, Alexandru Din și Agoston Siposs. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.