Jumătate din ehipa etapei, e pe locul 1

0
0

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
În această rundă din Superliga, și-au făcut loc în echipa ideală numai puțin de 4 jucători de echipa de pe locul 1, Farul, plus, antrenorul Hagi, în condițiile în care marinarii au defilat cu Rapidul, scor 7-2. În schimb, deși au dat jucătorii meciurilor disputate, CS Mioveni și FC Argeș nu au avut jucătorul în 11-le ideal al rundei.
Iată cum arată echipa ideală a etapei a 7-a din play-off şi play-out:
PORTAR: Simone Scuffet (CFR Cluj / 26 ani) – A arătat şi în duelul cu Universitatea că este un portar de mare valoare, intervenţiile sale fiind decisive.
FUNDAŞI: # Cristian Manea (CFR Cluj / 25 de ani) – Și-a trecut în cont o nouă pas de gol, a șasea în campionatul curent # Junior Pius (FC Botoşani / 27 de ani) – A fost jucătorul cu cele mai multe dueluri câştigate – 20, dintre care 12 aeriene. # Ionuţ Larie (Farul / 36 de ani) – Și-a condus echipa spre o victorie mare, care o apropie şi mai mult pe Farul de atingerea obiectivului. # Raul Opruţ (FC Hermannstadt / 25 de ani) – A consumat multă energie pe durata partidei. A fost implicat din plin în ambele faze de joc.
MIJLOCAŞI: # Andrei Cordea (FCSB / 23 de ani) – A marcat golul care a adus liniştea în tabăra roş-albaştrilor. # Tudor Băluţă (Farul / 24 de ani) – Deşi a evoluat doar o primă repriză, dirijorul Farului de la centrul terenului şi-a trecut de două ori numele pe tabelă. # Ovidiu Popescu (FCSB / 29 de ani) – Redevine fotbalistul care dă siguranţă echipei. Golul său a venit într-un moment foarte important, la doar câteva minute după ce Sepsi a egalat. # Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 26 de ani) – A marcat un nou gol decisiv pentru Universitatea, vârful oltenilor fiind principalul pericol
ATACANŢI: # Louis Munteanu (Farul / 20 de ani) – Cu cele două reuşite a ajuns la 7 goluri şi 5 pase decisive în 26 de apariţii. # Denis Alibec (Farul / 32 de ani) – A contribuit cu trei goluri la cea mai spectaculoasă victorie reuşită de Farul în play-off-ul curent.
ANTRENORUL ETAPEI: Gheorghe Hagi (Farul / 58 de ani) – Din nou, dobrogenii şi-au pus în valoare forţa ofensivă şi au reuşit cea mai spectaculoasă victorie din play-off-ul actual. Este desemnat pentru a 10-a oară „Antrenorul etapei”. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.